Programma: dít levert een bezoek aan het district Duurzaam Wonen je op

Heb je een vraag over het verduurzamen van je huis? Hoe je energie bespaart, je woning isoleert of wat er mogelijk is voor het opwekken van duurzame warmte? Kom naar de vt wonen&design beurs. Hier staan tientallen experts voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Op de vt wonen&design beurs is veel aandacht voor het onderwerp verduurzamen. In het district Duurzaam Wonen op de vt wonen&design beurs staan van 1 t|m 6 oktober 2024 (in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen) verschillende handige experts die specialist zijn op het gebied van isoleren, energie besparen en zonnewarmte.

Tientallen duurzame bedrijven


Ook zijn er tientallen bedrijven om je te adviseren over alle aspecten van een duurzaam huis. De meest innovatieve, duurzame en technische oplossingen voor energiebesparing worden hier getoond door deskundige bedrijven. Denk aan grote en bekende namen, zoals Tonzon en Redwell en aan veel nieuwe bedrijven, zoals DeWarmte en Quatt.

Adviesdesk van Milieu Centraal

In het duurzaam wonen district staat ook Milieu Centraal met een groot team voor je klaar op hun Adviesplein. Stel al je duurzame vragen voor het antwoord waarmee je aan de slag kunt. Er zitten verschillende adviseurs achter een desk. Hier helpen ze je om van je huis een duurzaam paleis te maken. Na een bezoek aan het adviesplein weet je precies hoe duurzaam je huis nu is en wat de volgende stap is. Je kunt er ook in gesprek gaan met een expert, duurzame oplossingen bekijken en een lezing volgen over de warmtepomp.

Vraag het ervaringsdeskundigen

Ook de Nationale Duurzame Huizen Route is erbij. Het platform verzamelt de ervaringen van mensen die je voor gingen en hun huis al verduurzaamden. Op de beurs zijn er ook verschillende woningeigenaren die je naar hun ervaring of tips. kunt vragen. Een handige partij die je verder helpt bij al je duurzame vragen. In dit artikel vroegen we hen naar wat ze op de beurs precies gaan doen.

Duurzame Talks

In het Theater zijn ook verschillende Talks, inspirerende en informerende lezingen die je kunt bijwonen. Naast allerlei inspirerende lezingen over woononderwerpen, zoals het kiezen van kleur, zijn er ook Talks op het gebied van duurzaamheid. Zo vertellen de experts van Milieu Centraal vertellen je alles over het aanschaffen van een warmtepomp. Zo'n lezing is trouwens inbegrepen bij je entreekaartje, hier betaal je dus niet extra's voor.

Boek je tickets

Kom je van 1 t|m 6 oktober 2024 ook naar de vt wonen&design beurs? Gezellig! We heten je van harte welkom elke dag tussen 10 en 17 uur en op donderdag tussen 10 en 22 uur. Je vindt de beurs in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Hier kijk je je ogen uit en dompel je je onder in wooninspiratie. Zo is er op de beurs een uitgebreid programma van lezingen en workshops. Je vindt er ook veel verschillende woonbedrijven die jou hun nieuwste meubels, collecties en innovaties tonen. Je kunt ook persoonlijk advies krijgen van een interieurstylist. Of je vraag stellen aan tientallen duurzame experts en inspiratie opdoen van dé woonbladen. Jij komt toch ook?