Stijlvol en handig: een centerpiece voor je badkamer

Badkamerexpert Detremmerie lanceert de collectie No Limit Oval. Deze reeks brengt organische vormen helemaal terug naar de badkamer Het centerpiece is een meubelstuk dat je in het midden van je badkamer kan plaatsen. Bijzonder mooi én handig.

Wat maakt Detremmerie toch prachtige badkamermeubels. Ook dit jaar zijn ze er bij op de vt wonen&design beurs, dus komt dat zien. Deze badkamerexpert neemt weer heel wat moois voor je mee.

Je vindt de beurs van 1 T/M 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. De beurs is elke dag geopend van 10 tot 17 uur, op donderdag tot 22 uur.

Geen grenzen

In hun nieuwe collectie No Limit Oval is er dus een hoofdrol weggelegd voor organische vormen. Het topstuk is een meubelstuk dat je in het midden van je badkamer kan zetten. Zo kan je met andere ogen naar je badkamer kijken en de indeling helemaal omgooien.

Kleur bekennen

De lades en deurtjes zijn beschikbaar in 11 standaardkleuren. Wil jij juist heerlijk naar hartenwens customizen? Geef hen dan één van de 214 Ral kleuren of 2050 NCS kleuren door. Laat die keuzestress maar komen!

Voor de wastafel

Staat bijzonder mooi: een wastafelblad uit top solid of beton. Meer fan van opbouwkom? Kies dan voor een afdektablet uit natuursteen of mdf in combinatie met waskommen uit het No Limit assortiment. Om de uniformiteit binnen je badkamer helemaal door te trekken kun je ook ovale spiegels uit het assortiment kiezen. Eentje kan je klassiek monteren aan de muur, de ander monteer je aan het plafond: hallo badkamereiland!

Aan de slag

Last van een creatieve boost na het lezen van deze tekst en zin om hiermee aan de slag te gaan? Bezoek dan zeker naar bathroomconfigurator.be en creër zelf jouw droombadkamer met deze handige tool!