Nordic design: stijlvolle kaarsen en haarden met sfeervlammen

De seizoenen waarin we gaan cocoonen staan voor de deur. Tijd om van je huis en interieur een warme, gezellige plek te maken. Hoe kan dat beter met mooie kaarsjes en een brandend kacheltje? Maar let wel; dan wel met deze veilige, schone én super stijlvolle sfeervlammen.

Het bedrijf Tenderflame vond het vuur opnieuw uit. Hun producten, zoals waxinelichtjes en haarden bevatten namelijk sfeervlammen. De fijne items zorgen direct voor veel gezelligheid in huis en zijn de finishing touch van een sfeervol interieur.

Schoon, schoner, schoonst

De waxinelichtjes, kaarsen en haarden branden met dank aan een gepatenteerde stalen lont in combinatie met een natuurlijke en niet-brandbare vloeistof. Dat zorgt voor een schone verbranding zonder uitstoot of roet en voor de schoonste vlam ter wereld. Zo schoon dat er voor hun haarden zelfs geen rookkanaal nodig is.

Voor betere luchtkwaliteit in huis

En dat is fijn, want vuur zorgt namelijk voor rookoverlast en schadelijke uitstoot in huis. Wist je dat het kleinste kaarsje al een negatieve impact heeft op de luchtkwaliteit in huis? De uitstoot van haarden en open vuur kan voor rookoverlast zorgen en is slecht voor de gezondheid. En alternatieve brandstoffen zoals bio-ethanol zijn niet altijd even veilig.

Tenderflame is dus niet zomaar een vlam, het is een innovatieve oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezellige sfeer zonder de risico’s van traditionele brandstoffen.

Nordic design

Bij Tenderflame zijn ze sinds de oprichting in 2015 in Noorwegen ervan overtuigd dat vuur een essentieel onderdeel is van wat mensen bij elkaar brengt. ‘Vuur staat voor een unieke warmte en gezelligheid, die je nergens anders vindt. Vanuit onze passie voor vuur is het altijd onze droom geweest om vuur schoon en veilig te maken, zodat we er ook in de toekomst van kunnen blijven genieten.’

Vuurrevolutie

Revoluties zijn soms nodig, zo vinden ze bij het bedrijf. ‘Om vastgeroeste gewoontes te veranderen. Nodig om een verschil te maken. Daarom hebben we het vuur opnieuw uitgevonden: The Revolutionary Flame. Wil je deze mooie sfeerproducten in het echt bekijken? Dat kan! Tenderflame is er namelijk bij op de vt wonen&design beurs.

Kom je ook?

Je vindt de vt wonen&design beurs van 1 T|M 6 oktober 2024 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Hier kijk je je ogen uit en dompel je je onder in wooninspiratie. Zo is er op de beurs een uitgebreid programma van lezingen en workshops. Je vindt er ook veel verschillende woonbedrijven die jou hun nieuwste meubels, collecties en innovaties tonen. Je kunt ook persoonlijk advies krijgen van een interieurstylist. Of je vraag stellen aan tientallen duurzame experts en inspiratie opdoen van dé woonbladen. Jij komt toch ook?