Kers op de taart: dit zijn de mooiste deuren voor in huis

Een stijlvol ingericht huis wordt nog mooier met…. de juiste deuren. En daar valt heel wat in te kiezen gelukkig. Van eenvoudig maar esthetische houten schuifdeuren tot stijlvolle, stalen exemplaren.

Je ziet het al een tijdje in het interieur: deuren van staal of hout met glas in huis. Als afscheiding tussen ruimtes of in plaats van dichte deuren tussen de hal en de woonkamer. Toch worden ze nog steeds elke keer mooier. Neem deze exemplaren.

Van hout en staal

Overweeg je om een bepaalde ruimte in huis te voorzien van die mooie stalen deuren of een houten schuifwand? Dan hebben we een gouden tip voor je. Neem een kijkje bij Loftdeur, specialist in schuifdeursystemen. Bij Loftdeur vind je prachtige stalen scharnier- en schuifdeuren en houten schuifdeuren. Net als deurbeslag, wandplanken, verlichting en accessoires. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hier hand in hand.

Stalen deuren in elke kleur

Firma Hout en Staal is er deze editie voor het eerst bij op de vt wonen&design beurs. En daar zijn we maar wat blij mee. Hun collectie stalen deuren is om door een ringetje te halen. Het bedrijf is gespecialiseerd in maatwerk meubelen en stalen deuren die in eigen productie in Nederland gemaakt worden.

Alle stalen deuren zijn, naast zwart en wit, trouwens ook verkrijgbaar in on-trend kleuren zoals beige en brons of ga voor kleurrijk met Coral Pink en Koningsblauw. Zo heb je de mogelijkheid om jouw interieur helemaal naar eigen smaak en stijl in te richten.

De laatste aanwinst? Stalen deuren met organische vormen als vlakverdeling, een stijlvolle keuze die perfect past bij de interieurtrends van nu.

Goed om te weten: duurzaamheid staat bij de productie van dit bedrijf hoog in het vaandel. Stalen deuren worden vervaardigd uit gerecycled staal. Hier wordt vakmanschap met duurzaamheid gecombineerd en streven ze ernaar om producten te leveren die zowel esthetisch als ecologisch verantwoord zijn.

Boek je tickets

De vt wonen&design beurs 2024 vind je van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Daar vind je de mooiste woonbedrijven en waanzinnig veel wooninspiratie, voor binnen en buiten. Ook de bedrijven hierboven staan voor je klaar.