Wonderwall: dit behang is onweerstaanbaar

Van natuurprints tot abstracte motieven en van een marmerlook tot grafische ontwerp. Met het behang van dit bedrijf til je jouw interieur naar een next level.

Over welk bedrijf we het hebben? Decorazzi natuurlijk. Dit innovatieve bedrijf in interieurdesign maakt waanzinnig mooi, kwalitatief behang in verschillende thema’s. Denk impactvolle ontwerpen, met een focus op duurzaamheid. Je kunt bij hen een groot ontwerp bestellen waarbij je jouw muren omtovert tot adembenemende kunstwerken.

Met dit soort bedrijven werkt de vt wonen&design beurs natuurlijk graag samen. Wie de afgelopen editie de beurs een bezoekje bracht, kon dit mooie behang met eigen ogen bekijken. Het hing namelijk op verschillende panelen in het kleurrijke Fashion Café, waar je niet alleen wat kon eten en drinken, maar waar ook mode en interieur een hoofdrol speelden. Het behang op de panelen achter de paspoppen (zie de foto's in dit artikel) is op de beurs gemaakt en dus van Decorazzi. (Net als de mooie vlagdoeken die je hier hingen trouwens). Plaatje toch?

Unieke designs: voor een uniek interieur

De mooie behangcollecties zijn het resultaat van de sprankelende creativiteit van getalenteerde ontwerpers. Gevestigde namen en nieuw talent die voor verrassende creaties zorgen. In tegenstelling tot traditioneel behang met herhalende patronen, stelt Decorazzi jou in staat om een kamerbrede ontwerp te creëren. Het doet je denken aan muurschilderingen en kunstwerken. Via de site die heel intuïtief werkt bestel je simpel en snel een ontwerp dat precies is afgestemd op jouw voorkeuren en de afmetingen van de muur.

Mooi duurzaam

Oh, en ook zo fijn: het kwaliteitsbehang is gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecyclede visnetten. Het scheurt niet, is makkelijk af te nemen met een vochtig doekje en blijft jaar na jaar prachtig. Het behang wordt milieuvriendelijk geproduceerd, is vrij van schadelijke stoffen, wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen en is bedrukt met watergebaseerde inkt. Perfect voor elke ruimte in je huis, zelfs voor de babykamer.

Je kunt het behang in reguliere banen of extra brede banen krijgen, zodat je het nog mooier en volledig naadloos kunt aanbrengen.

PS Neem je een kijkje op hun site? Check dan ook even de waanzinnig mooie collectie vloerkleden. Wil je hebben.