Verhuisplannen of je huis updaten? Deze bedrijven geven je goed interieuradvies

Als je gaat verhuizen of in huis aan de slag gaat, is het heel fijn als je een betrouwbaar adresje hebt met verstand van zaken. Waar je terecht kan voor kwalitatieve producten en goed advies. Deze woonbedrijven helpen je verder.

Woonadvies op maat

Decorette is zo’n echte interieurprofessional. Je vindt het bedrijf ook dit jaar weer op de vt wonen&design beurs 2024. In de woonwinkels van Decorette vind je een uitgebreid aanbod aan woonproducten zoals raamdecoratie, behang, vloeren, vloerkleden, verf, zonwering, smart home, woonaccessoires en meer. Hun stylisten en interieurdesigners nemen uitgebreid de tijd voor een persoonlijk woonadvies op maat. Dit bedrijf maakt van jouw huis een écht thuis.

Wist je trouwens dat Decorette in 2022 van een woonwinkel een woonatelier werd? Dit nieuwe woonatelier is een plek geworden waar de interieurdesigner samen met de klant werkt aan een persoonlijk woonplan. Met inspiratiekamers vol met trends en innovatieve woonideeën en werkstations waaraan de stylist samen met jou aan de slag gaat. Het nieuwe woonatelier zie je met name terug in de uitstraling van de winkels, die Stille Luxe uitademen. Het is een woonatelier met inspiratiekamers vol met trends en innovatieve woonideeën, en werkstations waaraan de stylist aan de slag gaat.

En: het bedrijf bedacht ook een oplossing om klanten extra te bontzorgen: een mobiele ‘winkel’. Zo kun je kiezen of je langsgaat in een van de winkels of liever persoonlijk advies aan huis krijgt.

Boek een adviesgesprek met een interieurstylist

Decorette is trouwens trotse sponsor van de beurs. Je vindt hen altijd bij het adviesplein waar je advies kunt vragen aan interieurstylisten. Voor wie verbouw- of veranderplannen heeft en wil sparren met een woonexpert tijdens een 1:1 styling advies. Tijdens de vt wonen&design beurs zitten tientallen interieurstylisten voor je klaar met het antwoord op jouw woonvraag. Lees hier meer over het boeken van zo'n handig adviesgesprek.

Slimme tips voor thuis

Wie net een nieuws huis kocht of thuis lekker aan de slag ging met een nieuw interieur is er vast wel eens geweest: Loods5. Dit bedrijf begon in 1999 en is in 25 jaar flink uitgegroeid. Inmiddels zijn er maar liefst 5 woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam. Hier vind je ruim 80.000 m2 boordevol inspiratie van meer dan 300 interieurmerken voor iedereen. Naast al die wonderschone producten biedt dit bedrijf je online ook een heleboel inspiratie en voorziet je hier van slimme tips en adviezen. Hoe je de perfecte eetkamerstoel kiest bijvoorbeeld, wat de do’s en dont’s zijn bij verlichting en hoe je van een leeg huis een echt thuis maakt. Houd hun site vooral in de gaten. Zoals gezegd bestaan ze dit jaar 25 jaar, en dat betekent fijne acties.

Als het gaat om de juiste raambekleding

Passie voor perfectie: dat is wat je vind bij JASNO. Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring en weet als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw ramen en interieur. Hier vind je op maat gemaakte shutters en blinds waarmee je je huis simpel en snel van veel sfeer voorziet. Shutters zijn stijlvolle binnenluiken met verstelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën en echte tijdloze sfeermakers. Deze doen beiden niet alleen hun werk, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor verzonken scharnieren in een shutterspaneel. Het paneel oogt daarmee strakker en sluit beter aan. De shutters en blinds worden gemaakt van het mooie Paulownia hout. En extra bonuspunten: hun shutters hebben in dichte stand een isolerende werking, dat maakt het een duurzame investering. In de winter houd je zo de warmte binnen en in de zomer hebben de shutters een warmtewerende functie. De keuze is er reuze. Ervaar hun maatwerk shutters en jaloezieën zelf in het JASNO Inspiratiecentrum te Eersel of bij één van de vakkundige dealers.

Boek je tickets en vraag advies

Je vindt de bovenstaande bedrijven ook op de vt wonen&design beurs 2024, van 1 t|m 6 oktober in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Kom en dompel je onder in waanzinnig veel wooninspiratie!