Plannen voor een nieuwe badkamer? Deze winkel mag je niet overslaan!

Het is zover: je gaat de badkamer onder handen nemen. Dan tippen we je graag een fijn adres. X²O Badkamers heeft namelijk heel wat mooie badkamerseries en -meubels, voor grote en kleinere badkamers. Die helemaal on trend zijn.

Bij X²O Badkamers hebben ze zoveel moois voor in de badkamer. Ontdek alle collecties in één van hun twintig showrooms ofkijk op x2o.nl. Hier tippen we je alvast graag twee nieuwe collecties, een prachtige douchewand én een bijzonder meubel.

Over the Moon

Ben je op zoek naar dé badkamer van dit moment? Dan mag het Balmani Moon meubel echt niet ontbreken! Het Moon meubel voldoet aan alle badkamertrends van dit moment en ademt design dankzij de afgeronde hoeken en de materialen van het hoogste niveau. Het sublieme Moon design is verkrijgbaar in prachtig massief notenhout en naturel eiken.

Houd je meer van kleur of een rustige basis in de badkamer? Check dan zeker de saliegroene of zijdegrijze variant. Tot de meubelreeks horen ook bijpassende badkamerkasten en wastafelbladen met net zo'n trendy afgeronde hoek. En mooi dat deze zijn! Beschikbaar in 100, 130 en 160 centimeter breed.

Chique ribbels

Houd je van ribbels en structuur en ben je een echte designliefhebber? Het meubel Balmani Forma zal dan vast voldoen aan al jouw wensen. Het massieve hout geeft een warme en luxe touch aan je badkamerinterieur. Houd je van modern? Combineer het meubel dan met een strakke Solid Surface wastafel. Mag het wat meer hotel chique zijn? Kies dan een terrazzo wastafelblad en match die met een gave waskom. Het aangename met het functionele combineren? Maak de badkamer dan meteen compleet met een badkamerkast in hetzelfde design. Zo creëer je extra opbergruimte en houd je de badkamer opgeruimd en overzichtelijk.


Het Balmani Forma meubel is al verkrijgbaar vanaf 45 centimeter breed, in vijf verschillende uitvoeringen én met een horizontale lijnstructuur, een verticale lijnstructuur en een asymmetrische variant. Deze parel past dus ook in wat kleinere badkamers en er is er eentje voor iedere interieurstijl!

Organische vormen in de badkamer

Douchen volgens de laatste trends? Dat doe je met het Balmani BMSS afgeronde doucheglas. Organische vormen zijn haast niet meer weg te denken in een interieur van nu. Dat mag in de badkamer daarom ook zeker niet ontbreken. Daarom kan je bij X²O Badkamers nu ook slagen voor een glazen douchewand die helemaal voldoet aan de laatste trends.


De drie S’en van de Storke Ribs

Stoer, stijlvol en subliem: zo zou je het design van het Storke Ribs meubel kunnen omschrijven. Verkrijgbaar in notenhout, zwart eiken, ruwe eiken en in het zijdegrijs. De meubelreeks is verkrijgbaar in acht verschillende afmetingen. Zo kan iedereen in de badkamer dit populaire Ribs meubel kwijt.

Save the date

Voor in je agenda: de eerste week van oktober 2025 zijn we weer terug, see you!