Ontwerp je eigen droomhuis: volg een cursus van vtwonen (mét korting)

Houd je van interieurstyling en ga jij graag met jouw huis aan de slag? Dan hebben we goed nieuws voor je. Volg 1 van de 7 online cursussen van vtwonen college nu met een heel fijne korting (van 25%!).

Niets fijner dan lekker met je huis bezig zijn. Om te mixen en matchen, schuiven met meubels en veranderen van accessoires. Om daarna fijn te genieten van je nieuwe interieur of die opgefriste ruimte in huis. Heb jij ook zin om aan de slag te gaan? Dan moet je echt even tussen het online cursusaanbod van vtwonen college snuffelen.

Stylen als een pro

Ga jij voor de basiscursus ‘Iedereen een vtwonen droomhuis’? Een cursus over kleur of over slim indelen in huis? Hoe je een moodboard maakt? Of voor de cursus Project keuken of Project Badkamer? En dan is er ook nog een basiscursus om je droomtuin te realiseren. De keuze is reuze.

En hoe leuk: de vtwonen-stylisten voorzien je tijdens zo'n cursus van handige video’s en tips en tricks.

Ontwerp je eigen droomhuis

Jij krijgt nu een fijne korting op 1 van deze 7 online cursussen van vtwonen. De korting is nu nog 25%. Een cursus is er al vanaf 36,75 euro. Op college.vtwonen.nl lees je precies wat elke cursus in houdt, wat deze kost en hoe je h'm aanschaft.