Nieuwe keuken nodig? Dit adres is een aanrader!

Ga je voor een nieuwe keuken, dan wil je dat deze van kwaliteit is, met vakmanschap gemaakt en precies past bij jouw woonstijl. Toch? Hebben we even goed nieuws én een handig adres voor jou.

Mogen we je even voorstellen aan het bedrijf Nolte Küchen? Hier staan topkwaliteit en liefde voor het vak centraal. Al meer dan 50 jaar worden deze keukens met trots in Duitsland geproduceerd.

Voor je droomkeuken

Bij dit bedrijf vinden ze dat een droomkeuken bij alle aspecten van jouw stijl en wensen perfect moet aansluiten. En ze helpen je graag om die droom werkelijkheid te laten worden. Hier vind je daarom een breed assortiment aan fronten, werkbladen, decors, grepen en greeploze opties. Zo is er namelijk altijd een ontwerp dat bij jouw stijl past.

En ook niet onbelangrijk: ze vinden dat topkwaliteit geen luxe moet zijn, maar iets wat je dagelijks ervaart. Daarom bieden ze keukens van het hoogste niveau, met een breed assortiment dat tegemoetkomt aan elke stijl en voorkeur.

Het zijn de details…

Met de nieuwe greeploze keuken MATRIXART creëer je een keuken met een strakke en elegante uitstraling. Het zijn namelijk de details die de essentie van 'kwaliteit' bepalen. De designkeuken heeft slechts één verzonken greepprofiel onder het werkblad en dat zorgt voor een bijzonder opgeruimd, grafisch aangezicht. Het bovenste front open je met een greep profiel, de daaronder liggende fronten zijn uitgerust met de PUSH-TO-OPEN openings hulp. Handig!

En ook deze greeploze keuken Softlack is prachtig. De fronten van echt lak krijgen meerdere keren een lakgeurtje. Daarna worden ze gepolijst voor een gesloten en bijzonder glad oppervlak.

Dark green

Deze keuken wil je ook even zien: het nieuwe front MANHATTAN UNI Black Green brengt namelijk buiten naar binnen. Esthetische, harmonisch, tijdloos en onopvallend, maar genoeg aanwezig. Prachtig in combinatie met houtdecors. Vulkaan eiken. En mooi als alternatief als je iets anders wil dan wit of zwart.

Strakke en puristische lijnen. Exclusieve fronten en fascinerende details. Kleuren en materialen die perfect matchen en in harmoniëren met functioneel design. Dat is een NolteNEO keuken.

Innovatief van karakter

Het is een bedrijf met innovatief karakter, zoals met het slimme maatraster MATRIX 150, het stijlvolle binnendecor en unieke design-elementen zoals SOFTform. Ook op het gebied van duurzaamheid loopt Nolte voorop: sinds 2010 is het bedrijf FSC- en PEFC-gecertificeerd, wat staat voor een verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Bij Nolte Küchen combineren ze hoogwaardige keukens met persoonlijke en professionele service. Zo bieden ze waanzinnig veel kwaliteit voor een eerlijke prijs met veel garantie. Stijlvol, betrouwbaar en functioneel dus.