Ken je klassiekers: deze tijdloze designmeubelen wil je gewoon hebben

Elegante eenvoud, tijdloos ontwerp en uitmuntend vakmanschap: de collectie Gispen Classics bestaat uit prachtige iconische meubelstukken waarvan je er minstens eentje in huis wil hebben staan. Kijk maar.

Trots, dat zijn ze met recht bij Dutch Originals. Want ze slaan een nieuwe richting in. Hun vernieuwde collectie zetten we hier in de spotlight.

Meesterstukken

Dutch Originals is dus een van de deelnemende woonmerken en net als zij zijn wij ook trots. Want hun lijn met mooie meubelstukken is compacter, zorgvuldig geselecteerd en biedt ware meesterstukken.

Zo zijn er de iconische buisframeklassiekers, zoals de fauteuils 412S, 405LA en 407, evenals de achterpootloze stoelen Gispen 101 en 201. Deze ontwerpen belichamen alle eerder genoemde kernwaarden van het bedrijf.

Komt dat zien

Op hun site vind je de klassieke designs. Zo kan je  zien hoe veelzijdig deze meubelstukken zijn. Bekijk de duurzame stofferingen en de verschillende houtafwerkingen. Check ook de optie om het iconische buisframe in chroom of mat-zwart te kiezen. Deze maken het namelijk mogelijk om jouw tijdloze klassieker te personaliseren en perfect af te stemmen op jouw interieur.

Nog even over Dutch Originals

Dutch Originals is het labelhuis dat toonaangevende Nederlandse designmeubelen uitbrengt. Van klassiekers tot moderne re-designs en van gevestigde namen tot nieuwe talenten. De huidige collecties zijn Gispen Classics en Gispen Today. Het bedrijf is de enige producent die deze klassieke modellen nog uitbrengt. Alle ontwerpen worden in Nederland geassembleerd. Tijdloos en authentiek Nederlands ontwerp!

Save the date

Voor in je agenda: de eerste week van oktober 2025 zijn we weer terug, see you!