Interieurprofessionals opgelet: dit netwerk is er voor jou

Werk je als interieurstylist of in de interieurbranche? Dan kan je er eigenlijk niet omheen. BNS Crisp is hét toonaangevende netwerk voor wie van interieur zijn vak maakte én er in wil uitblinken.

Noem BNS Crisp gerust de verbinder binnen de interieurbranche. Dit netwerk brengt interieurprofessionals, merkpartners en andere partijen uit het vakgebied samen. Inmiddels brengen ze zo’n 350 aangesloten interieurprofessionals en meer dan 80 merkpartners samen.

Kennisexperts

Hun kernmissie is het versterken van het vak en het waarborgen van de waarde van de professionele interieurontwerper en -stylist. Hun doel is om een positieve impact te hebben, op de ontwikkeling van zowel het vakgebied als de interieurbranche als geheel. Daarom investeren ze ook actief in de groei en professionalisering van interieurontwerpers en -stylisten, zodat ze niet alleen hun vakinhoudelijke kennis verdiepen, maar zich ook verder ontwikkelen als creatieve ondernemers.

Naar nieuwe hoogte

Samen met ambassadeurs, collega-professionals, bedrijven en experts creëren ze jaarlijks een inspirerend programma dat aansluit bij de meest relevante en actuele thema's in het vakgebied. Het resultaat? Wie zich aansluit, blijft zich continu ontwikkelen, waardoor zijzelf én het vak naar nieuwe hoogten worden getild. BNS Crips wil dus niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling van de interieurprofessionals, maar geloven ook dat ze zo bijdragen aan de groei van het vakgebied in het algemeen. Ze ondersteunen interieurprofessionals, stimuleren vakinhoudelijke groei en bevorderen hun ontwikkeling als creatieve ondernemers.

Inspiratie als sleutel naar succes

Inspiratie is cruciaal in het creatieve vak, zo vinden ze bij de organisatie. Daarom inspireren ze aangesloten interieurprofessionals door hen continu te voeden met trends en ontwikkelingen.