Helemaal van nu: organische vormen in de badkamer

Organische vormen zijn prachtig in de badkamer, denk aan een ronde waskom op een recht wasmeubel, een wastafelblad met afgeronde vormen of ovale spiegels. Het geeft je badkamer een ingetogen, intieme sfeer.

Die organische vormen zijn gebaseerd op de natuur. Hier kom je namelijk ook geen strakke of rechte lijnen tegen en volgen lijnen veel meer een natuurlijke beweging. Het is al even een trend in huis en ook in je badkamer komen organische vormen helemaal tot zijn recht. Het design van deze badkamermeubels is o zo stijlvol.

Eindeloze mogelijkheden

Zo lanceert Detremmerie hun collectie No Limit Oval, een reeks badkamermeubelen met prachtige organisch vormen. Het klapstuk is een centerpiece dat je midden in je badkamer kan plaatsen (zie de grote foto). Zo kan je de indeling van de badkamer helemaal omgooien. Bij dit bedrijf heb je trouwens de keuze uit waanzinnig veel mooie meubelen en opties. Ga bijvoorbeeld voor een wastafelblad uit top solid of beton. Meer fan van opbouwkom? Kies dan voor een afdektablet uit natuursteen of mdf in combinatie met waskommen uit hun No Limit assortiment. Kies voor ovale spiegels, die je aan de muur monteert of aan het plafond voor zo’n mooi badkamereiland.

Lades en deurtjes zijn trouwens beschikbaar in 11 standaardkleuren. Maar: wil jij naar hartenwens customizen dan geef je één van de 214 Ral kleuren of 2050 NCS kleuren door. Via hun handige tool op bathroomconfigurator.be creëer jouw droombadkamer met deze tool!

Vloeiende vormen

Bij X2O Badkamers kun je nu slagen voor een prachtige badkamer van nu, met mooie organische vormen. Neem bijvoorbeeld meubelreeks Balmani. Het voldoet aan alle trends van dit moment en ademt design dankzijn de afgeronde hoeken en materialen van het hoogste niveau. Het sublieme Moon design is verkrijgbaar is massief notenhout en naturel eiken.

Houd je meer van kleur of een rustige basis in de badkamer? Bekijk dan zeker eens de saliegroene of zijdegrijze variant. Deze meubelreeks heeft ook een uitbreiding van bijpassende badkamerkasten en wastafelbladen met net zo'n trendy afgeronde hoek. Het Balmani Moon Meubel is beschikbaar in 100, 130 en 160 centimeter breed.

Elegante natuurlijke lijnen

Ook bij de Baderie vind je badkamermeubels met elegante natuurlijke lijnen. En hoe leuk: jouw droombadkamer ontwerp je zelf. Bij dit bedrijf geloven ze namelijk dat elke badkamer uniek is. Op de vt wonen&design beurs kun je plaatsnemen aan de ontwerptafel en je eigen badkamer ontwerpen in 3D. Met hulp van hun experts. Door middel van virtual reality kun je meteen door je toekomstige badkamer lopen en de ruimte echt ervaren.

Waarom je hun stand niet mag missen?  Hier vind je exclusieve ontwerpen. Ontdek vier gloednieuwe badkameropstellingen, helemaal volgens dé laatste trends. Van gedurfde contrasterende kleuren tot elegante natuurlijke lijnen en producten van topdesigners. Net als de nieuwste trendproducten: laat je inspireren door de nieuwste waskommen, kranen en tegels, allemaal zorgvuldig gestyled in diverse moodboard- opstellingen. Hier kun je volop inspiratie opdoen en je laten verrassen!